divendres, 21 de juny del 2013

Teràpies Manuals

Les teràpies manuals tenen com a objectiu ajudar a l’organisme a activar la capacitat de autocuració del mateix, perquè aquest recuperi el seu equilibri i harmonia originaris.

Shiatsu:
És una teràpia manual d’origen japonès que utilitza pressions, mobilitzacions, estiraments i connexions en el cos. El seu objectiu és permetre que el ki (energia vital) flueixi lliurament per la xarxa de meridians energètics que el recorren, i activar la capacitat d’autoregulació de l’organisme. Una sessió de shiatsu es desenvolupa, generalment en el sòl, sobre un futó i amb el receptor vestit amb roba còmoda.
Durada: 1h preu: 35€

Quiromassatge:
És un mètode de tractament manual que s’aplica sobre la pell i és transmès per la pressió de les mans a diferents òrgans i teixits del cos. Té efectes reguladors sobre la sensació d’energia, els estats d’ànim, el  cansament i generalment, aporta sensació de benestar. És l’eina més antiga utilitzada per comunicar-se i un recurs natural contra el dolor.
Durada: 1h  preu: 35€

Massatge Ayurvédic:
És originari de l’Índia i està basat en els principis de la medicina ayurvédica.
Segons aquesta, el cos està governat per tres principis fonamentals del funcionament de la naturalesa (doshas) que controlen les funcions del cos. Per estar sans, aquests tres doshas han d’estar presents en l’organisme en la mateixa proporció. El massatge ayurvédic s’aplica sobre la pell i s’utilitzen els olis vegetals adequats per cada dosha, ajudant a l’organisme a recuperar el seu equilibri natural (físic,mental i emocional).
Durada: 1h30' preu: 60€

Reiki:
Reiki en japonès significa “energia universal”. Consisteix a canalitzar la mateixa a través de les mans. Segons el Reiki l’ésser humà és tot energia, quan aquesta es bloqueja, per diferents causes, es produeix la malaltia. A través de la imposició de les mans, s’ajuda a dissoldre el bloqueig perquè l’energia flueixi i retornar l’equilibri a l’organisme.
Primera sessió: 40€ les següents: 35€

Esther Sanahuja
Terapeuta de Shiatsu i Moviment. Quiromassatgista. Mestra de Reiki. Titulada en massatge Ayurvédic.
Mo. 607373094
Tel. 936721250




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada